lunes, 14 de marzo de 2011

1ª CURSA DE CHOVAR




Després de la bona experiencia de la Nevera, hui hem tornat a la muntanya i com no podia ser d'una altra manera, plovent a cantes que ha estat tota la nit, tot i això a les 7:15 AM habie quedat amb Jesus Fuentes en la gasolinera Cepsa de la Salera per anar a Chóvar ja que ell no sabie anar i jo l'any passat vaig estar en Azuebar que esta per la mateixa zona.

Així que eixim de Castelló plovent prou fort i fins La Vall D'Uixó aigua,a partir de La Vall el temporal anat remitint fins i tot al aplegar a Chóvar caie ja un xirimiri molt fluixet, hem arreplegat el dorsal i hem tornat al cotxe per acabar de fer les feines avant de la cursa i després ja una volteta pel poble i ja ens hem aproximat a la linia d'eixida per esperar a que ens donaren l'eixida.



A les 09:00 en punt va sonar el xiulet i després de recorrer pels carrers del poble,vam agarrar una pista cap amunt,fins al km 2, que ens van desviar per senda tambe picant cap amunt fins al primer avituallament, on varem agarrar una pista ampla i planetjant i amb un poc de desnivell per avall fins agarrar la senda que ens portarà fins a les crestes per coronar el cim de les antenes d'Eslida, esta senda és molt bonica la llàstima que estabe tot enboirat i no és veie res,després d'anar per les crestes i amb un tram ajudats per cordes varem aplegar al punt mes alt de la cursa.


 On hem agarrat una pista asfaltada durant 3 Km cap avall i amb una bona pendent el cual hi teniem que anar controlant de no estampar-se de morros,ací la conjutivitis de l'ull no em deixava anar tot l'apressa que podie ja que la repissa de l'aigua hem molestabe prou, tot i aixina he baixat prou be, una vegada baix ens hem desviat a l'esquerra per agarrar una senda que ens portarà fins al tercer control on teniem d'aiguador a Vicente Calvo.


Ací hem continuat per una pista fins després agarrar una senda pels voltants d'un barranc per arribar al pantà del Ajuez, voreta del poble ací per una pista hem baixat fins al poble i després de recorrer pels carrers fins al centre del poble on estabe l'arc del fi de la cursa.

Al final he fet un temps de 01:43:00 per una distancia de 15,1 Km segons el Forerunner, encara que des de l'organització ens habien dit que ere de 15,5 Km.
Després d'estirar un poc les cames, cap a les dutxes on encara hi quedabe aigua calenta, per després tornar a fer un mosset xarradetes i cervesses amb participants de la cursa.

Ací os deixe el track i el perfil i fotos de Angel Font i de l'organització.:

Track:



Perfil:


Fotos:

No hay comentarios:

Publicar un comentario