lunes, 10 de enero de 2011

2ª CURSA DE TALES 09/01/2011


Hui hem tornat a competir,l'última volta,la cursa de Nules a finals d'octubre i la veritat és que dins de les festes nadalenques que hem passat i després d'un mes de desembre sense entrenar molt, per lesions oculars, feines i altres asuntejos com la perea, la veritat és que encara ha eixit la cosa per una vora.

Este mati després de pasar a per Aaron ens hem dirigit cap a Tales i els dos pensabem que estabe mes lluny, però ens ha sorpres quan en mitja hora ja estabem allí,hem aparcat amb molt d'espai i després ens hem dirigit a pels dorsals i a deixar els triptics que portarem de la cursa de la Nevera, com que encara era pronte en fet una visita turistica pel poble per fer temps i després ja hem tornat al cotxe per posar-nos el dorsal i baixar fins a l'arc d'eixida de la proba.


A les 9 en punt tots a córrrer cap amunt, uns primers kilómetres que ens portaran pels carrers i pels camins fins a la primera senda del dia, i pujada cap a la font del Monti,una senda que al final s'atragantabe ens ha portat fins al km 4. on després d'agarrar una senda estreta molt pareguda a la baixada del Mollet de Moró,ens habem encontrat en un tram de pista prou corredora encara que la cursa en si és molt trencacames hi habie pocs plans on córrer molt,este tram fins al km 10 ha segut el millor que hem trobat, encara que per arribar al 2º control ens han regalat una senda que segons l'organització eren 200 metres que ere dura la condena,açi s'han passat un poc, el cartellet sobrabe, ja que mes d'un s'han portat un esglai.





Arribem al 2º control, bebem, agarrem un tros de platan i a continuar agarrem un poc d'aire baixant i una altra vegada cap amunt, però les forces ja anaben fluixejant i el nostre ritme ha baixat prou ja que en aquest tram gent que habiem deixat darrere ens han tornat a agarrar i junt amb ells per un paratge molt bonic ple de pins hem fet cim i a tomba oberta cap avall però algo fallabe, les cames o el cos però ens anabem quedan poc a poc del grupet que anabem i quan hem agarrat un tram del Gr-36 una bona baixada ens ha dut fins a les portes del poble de Sueras on habem planejat per arribar a fer l'útima ascensió del dia.
Durant l'ascensió les cames cada vegada s'engarrotaen mes i la falta d'entrene ha eixit a relluir com die aquell " El hobre del mazo" ens golpejabe i ens portarà fins al final de la cursa ja que quan no quede res, el millor és dosificar el maxim i acabar com és pugue que és el que hem fet hui,els ultims 5 km hem aguantat el xaparró com hem pogut i veient com la gent ens anaba passant.

Al final hem travessat la linia de meta amb un temps de 02:40:55.





Després de fer algunes xarradetes amb coneguts i vist que dutxar-se com ens ha dit Sonia era imposible, hem agarrat carretera i manta i cap a Castelló.
De la cursa dir que m'agradat molt i llastima de estar tant fluix ,perque d'estar be, hi habie molt terreny per disfrutar, l'únic fallo el de les dutxes i els avituallaments molt justets, ja que la zona fi de la cursa no puc opinar ja que no hi hagut temps per aixó.

Donar les gràcies a Juanma Medina i Ramón per les fotos.

Aci os deixe el perfil i el track.



4 comentarios:

  1. Criberes, aquell del "hombre del mazo" sóc jo, ¿no?

    ResponderEliminar
  2. Afirmatiu Vicent,algo hi tens que vore en eixes paraules.

    ResponderEliminar
  3. Yeppp Cristobal!!
    Buena carrera te marcaste para comenzar el año, Tales es una carrera corredora pero engaña con su D+ y se hace durilla al final cuando uno encara la 3ª subida.
    .....y coincido contigo con el tema de los avituallamientos,justitos durante la carrera, con lo que había en ellos yo tengo suficiente ( Agua y plátanos) para una carrera "corta" como esta, perooooo aquel que no le gusten los plátanos.....lo tenía claro.

    Nos vemos en la próxima

    ResponderEliminar
  4. Crostòbal, a vore si coincidim en alguna. M'agrada el teu bloc.
    Saluts

    ResponderEliminar