viernes, 30 de octubre de 2009

TORNEM A LA RUTINA

Després de 20 dies sense fer rés, mes que menjar, beure, escoltar i no creure que se sol dir,avui hem començat a rodar, després de que ahir el tio Pablo el fisio ja me donaré permís d'escomençar una altra vegada a correr i llevarse algo de mal genit de damunt, que va molt bé.
Pues com es habitual després d'un paro, la eixida ha segut per l'arena del passeig Ribalta a Castelló, ja que encara estem fluixos de cama i no es pot forçar i la veritat es que me he encontrat prou bé, sobren uns quants quilets, però j'aniran caen.
El recorregut a segut de casa + 4 voltes al paseig i tornar a casa i el temps ha segut d'uns 34'06" i les pulsacions mitjanes de 136 pulsacions, ara estarem uns dies fen estos temps hasta que poc a poc anirém soltammos.
He tengut el plaer de correr un ratet amb un amic de fatigues de Vilafranca, Javi Fandos i anat be perque se ha fet mes distret el correr per el passeig, ja que si vas a soles es mol monotom pegar li voltes al mateix lloc.
En definitiva que hi ha tenia ganes de tornar a correr, ara hasta el dilluns que bé més.

2 comentarios:

  1. Iepaaaaaaaaaaaaaa,

    M'alegre de que ja vaja la cosa millor.

    No sé que haurà passat en l'anterior comentari. Igual va ser fallo meu que no el vaig validar bé.

    Resumint, et deia que enhorabona per la iniciativa de crear el blog. És distret i si un té temps, enganxa.
    També et deia que el descans és necessari i imprescindible, però que jo no recomane para tant de temps per complet. Hi ha que fer un descans actiu (3 díes de fer el manta, un día de rodar 30 minutets, un altre día si m'apeteix bici, un passeig per la muntanya, ....). La bici en cas de lessió és un complement molt bo, sempre que els professionals (fisio, metge, ...) ho aproven. Si es para tant de temps, després costa massa arrancar i aleshores ixen totes les tecles del piano seguides.

    Jo enguany estic fent un día de bici a la setmana. Em serveix per a desconectar, per a fer algo diferent i que em motiva molt, i per a descansar muscular i articularment.

    Bé, i ja està bé de pegar la palisa.

    Au, d'ací 4 díes, ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!

    Salut i muntanya.

    ResponderEliminar
  2. Eh que calladet ho tenies.....bandido.

    Ala un altre blog que possar comentaris...

    El meu no l'espereu de moment, que ja estic liat en no se quants a la vegada...

    Ens espera Raca un rato d'estos, i gargant i xodos.......

    ResponderEliminar