sábado, 30 de enero de 2010

PELS VOLTANTS DE LA NEVERA.....MOLT D'AIRE.


Després d'uns dies d'entrenaments pel pla de Castelló, tocaba ja un entrenament per muntanya, i avuí a pesar del vent que bufabe hem eixit pel monte per a desairarnos de la capital i dels problemes cotidians que estem passant últimament.

A les 8 del matí habiem quedat el dia del Castell, a la font i aisi ha segut, tots puntuals al puesto, a la plaça de la font per a eixir amb direcció a la cursa de la nevera.

Els susodichos erem Vicent el rubio, Pepe el rullo, Rafa el guardia i jo, encara que algú més li ho habien comentat però no han vingut, tendrie fred o por?.
Una vegada hem fet la xarradeta, manos a la obra i cap amunt a bon ritmet, sense encantarse però tampoc allò d'adormirse,la veritat es que en cap moment m'he trobat mal i sempre respetant que anavem en grup i no teniem perqué deixar a ningú.

El que més malament ho ha passat ha segut Pepe que arrastrabe el costipat i hasta la Torrentina anabe un poc resagat, pel demés molt d'aire tot el rato que habem estat pel monte i que ham tengut moments que apenes podiem avançar.

Les pulsacions una mitjana de 141ppm i una màxima de 197ppm però han sigut 3 minuts, al final habem estat 02h 30' per fer sobre uns 19 Km, per ser el mes de Gener i que feia temps que alguns no eixiem per la muntanya no esta gens malament, ademés habiem eixit en l'idea de passar un bon rato sense agobiarse pels temps.

Asi os deixe unes fotos del que serà la futura clínica de L'andreva i els seus voltants.





No hay comentarios:

Publicar un comentario