miércoles, 30 de diciembre de 2009

MARXA VERDA BENICASSIM ORPESA





Ja fa uns dies que vaig a córrer per esta ruta verda, el que pase és que ningun dia habia agafat la cambra per tirar unes fotos, la veritat es que és un terreny molt planet i que per fer fons va molt bé, perquè l'únic que s'escolte són les ones quan golpejen a les roques.
Avui he anat amb Ernesto un company de la feina,que va tindre una lesió del genoll i que ara torna a córrer, i com que no conéixia la marxa, pues me he oferit per acompanyarlo, ja que per a la seva lesió és un terreny apropiat per tornar a agafar fons i no maltratar les articulacions.
Avui feia un dia molt bo per a córrer, ja que quan habem arribat a Benicassim hi habia 19º, una temperatura de luxe pel mes de decembre,aixina que després d'aparcar el cotxe i acoplarmos la roba i espardenyes hem començat a trotar per la marxa verda, la veritat es que és molt bonica tan les per les vistes com pel traçat,tot vora mar i pel mitg de les roques per on pasaba el tren.



Una vegada pases per la zona dels ponts de pedra, ja ixes a la zona de xalets de luxe de la renegà, sempre amb un perfil planet, fins arribar al km. 4, on esta el tunel que medeix 600 metres i el cual encara no té llum, fins açi hem anat a un ritme de 5 min 20 seg per km,sense apretar però a un ritme bo d'entrenament.




Al arribar al tunel hem coincidit amb uns xicots que habien eixit abans que nosaltres i els habem alcanzat a l'entrada del tunel però ells han donat mitga volta i nosaltres habem continuat fins arribar a Orpesa amb 30 minuts, habem donat la volta i ara després de pegar un traget d'aigua ja hem continuat però caminant hasta el port deportiu d'Orpesa on se pot comprobar unes bones vistes.




Hem représ la marxa fins aplegar al tunel, el cual és molt bonic i quan pases per dins el contrast de temperatura és prou considerable,ahi ens hem creuat amb gent que venia amb bicicletes, córrens com nosaltres o caminant, la veritat és que al tornar ja habem vist més gent que a l'anada, nosaltres a la nostra marxa, però Ernesto ja començaba a bufar prou, és normal quan tornes ha començar a rodar desprès d'un temps d'inactivitat.






A l'eixida del tunel també hens habem trobat amb el cotxe de manteniment i vigilancia de la ruta verda,nosaltres a seguir trotant hasta faltan un quilòmetre que el meu conpany ha decidit ja de fer el últim quilòmetre caminant i observant el paisatge que teniem pels costats, tot ple de xaletaços com abans ja habia comentat i els ponts sobre els cuals s'accedis als xalets més aproximats al mar.




Al fi, habem estat una hora 10 minuts per fer la ruta de la marxa verda amb bones sensacions i bon oratge,i ja pensant en tornar a vindre i poder disfrutar d'esta zona molt bonica i trànquila per córrer o pasetjar.





Per a tots els que me llegiu un bon FELIÇ ANY NOU 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1 comentario:

  1. Començem l'any fent mariconades, es que no tens remei.....

    Feliç any nou.....

    ResponderEliminar